https - bolja bezbednost na internetu

https - bolja bezbednost na internetu

HTTP (Hypertext Transfer Protocol) i HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) su dva protokola za prenos podataka između web preglednika i web servera.

Drupal ili Wordpress?

Drupal ili Wordpress?Drupal i WordPress su dva popularna CMS (sistem za upravljanje sadržajem) za kreiranje web sajtova. Oba CMS-a imaju svoje prednosti i mane, a konačan izbor zavisi od specifičnih potreba i ciljeva vašeg projekta.

Što je SEO optimizacija?

Što je SEO optimizacija?SEO (Search Engine Optimization) optimizacija je proces poboljšanja vidljivosti web sajta u organskim (neplaćenim) rezultatima pretrage. Cilj SEO optimizacije je da poboljša rangiranje web sajta na pretraživačima, kao što su Google, Bing ili Yahoo, za relevantne upite korisnika pretrage.

Što je marketing sadržaja (Content marketing)

Marketing sadržaja (Content marketing)

Marketing sadržaja (eng. content marketing) je marketinška strategija zasnovana na kreiranju i deljenju vrednog, relevantnog i doslednog sadržaja sa ciljem privlačenja i zadržavanja ciljne publike, a istovremeno podsticanja željenih akcija.

Što je web marketing?

Što je web marketing?Web marketing (poznat i kao digitalni marketing) je skup marketinških aktivnosti koje se sprovode preko Interneta u cilju promocije proizvoda, usluge ili brenda. Veb marketing obuhvata širok spektar taktika koje se koriste za privlačenje, angažovanje i pretvaranje ciljne publike u kupce.

5 faza izrade web sajta

5 faza izrade web sajta

Postoji nekoliko različitih modela i faza u kreiranju web sajta, ali se uglavnom sastoje od sledećih pet faza:

Odabir pravog naziva domena

Odabir pravog naziva domenaOdabir pravog naziva domena je važan korak u kreiranju vašeg web sajta. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da odaberete pravi naziv domena:

Pages

Copyright © 2023, Animat Studio. Developed by Animat studio.