Izrada web sajtova

Naši sajtovi su RWD

Ako uzmemo činjenicu da se danas 90% medijske interakcije događa na ekranima, dakle bilo pametnih telefona, tableta, prenosnih ili stolnih računara te televizora, onda pojam Responsive web design itekako ima smisla. Web sajtovi će biti dostupni i čitljive na ekranima svih uređaja s kojih klijenti posećuju vaš web sajt. Neće više trebati “zoomirati” sadržaj da bi pročitali email adresu ili broj telefona.

Izrada web sajtova - responsive web design

Naši sajtovi su SEO optimizirani

Glavna prednost naše izrade web sajtova osim dizajna je optimiziranost za pretraživače, sa ciljem poboljšanja besplatnog položaja web sajta na pretraživačima (prvenstveno Google). Web sajtovi koji se pojavljuju na višim položajima na pretraživačima ostvaruju češće posjete i kao rezultat toga, ostvaruju veći promet i dobit.

SEO optimizacija

Naši sajtovi su uvek među prvima

Ako niste na Googlu među prvih 10 rezultata prema ključnim rečima Vašeg poslovanja, onda kao da i nemate web sajt. Pretraživači su najkvalitetniji izvor ciljane posećenosti, a ciljana posećenost je ključ uspeha svakog web sajta. 

Pronađi me Google

Naši sajtovi su trajni

Svaki web sajt koji radimo je orginalan i unikatan, kreativan, siguran i sa smislenim sadržajem. Prilikom izrade koristimo stabilne i napredne "engine" tako da nema potrebe za nikakvim mesečnim održavanjima sajta. Neki naši sajtovi rade već 10 godina bez potrebe za intervencijama.

Drupal - Html 5 - CSS 3 - JavaScript