Drupal ili Wordpress?

Drupal ili Wordpress?

Drupal i WordPress su dva popularna CMS (sistem za upravljanje sadržajem) za kreiranje web sajtova. Oba CMS-a imaju svoje prednosti i mane, a konačan izbor zavisi od specifičnih potreba i ciljeva vašeg projekta.

Evo nekoliko poređenja:

WordPress:

Što je SEO optimizacija?

Što je SEO optimizacija?

SEO (Search Engine Optimization) optimizacija je proces poboljšanja vidljivosti web sajta u organskim (neplaćenim) rezultatima pretrage.

Cilj SEO optimizacije je da poboljša rangiranje web sajta na pretraživačima, kao što su Google, Bing ili Iahoo, za relevantne upite korisnika pretrage.

Što je web marketing?

Što je web marketing?Web marketing (poznat i kao digitalni marketing) je skup marketinških aktivnosti koje se sprovode preko Interneta u cilju promocije proizvoda, usluge ili brenda. Veb marketing obuhvata širok spektar taktika koje se koriste za privlačenje, angažovanje i pretvaranje ciljne publike u kupce.

Funkcije koje treba da imate na svom web sajtu

Funkcije koje treba da imate na svom web sajtu
Nemojte se fokusirati samo na početnu stranicu, ključne reči i naslove

Prvi korak ka prodaji je kada klijenti posete vašu veb lokaciju da bi videli proizvode koje su tražili. Naravno, optimizacija pretraživača i bolje rangiranje ne mogu zadržati vaše klijente na vašoj veb lokaciji ili ih naterati da kupuju.

Copyright © 2023, Animat Studio. Developed by Animat studio.